Kontakta Aalberts!

046 – 706 500

Aalberts surface treatment

Löddeköpinge

Aalberts Surface Treatment AB

Här på Aalberts utför vi högkvalitativa ytbeläggningar för industri och  produktion i Sverige och övriga Norden. Företaget grundades 1995, då som Impreglon Sverige AB. Vår vision är att vi ska vara bäst på att förädla ytor och vår främsta ledstjärna är kvalitet. Vi har ett flertal ytbeläggningar med olika egenskaper, allt för att kunna hitta den bästa lösningen för er som kund.

Vi erbjuder ett flertal ytbeläggningar för låg- eller hög friktion, non stick/släpp och korrosionsskydd, allt beroende på vilket användningsområde som  gäller.

Vår nya hemsida är under uppbyggnad. Du är välkommen att kontakta oss på 046-706 500 eller loddekopinge@aalberts-st.com.

+46 46 706 500

loeddekoepinge@aalberts-st.com

+46 46 706 500

Termisk sprutning

Termisk sprutning är en behandlingsprocess som tillämpas i syfte att skapa beläggningar med skydd för slitage, korrosion och höga temperaturer

Non-stick beläggning

Non-stick beläggning är en förutsättning för att en produktion ska fungera som det är tänkt sett både till säkerhet och renlighet oavsett vilket material som hanteras.

Korrosionsskydd

Med tanke på de höga riskerna som korrosion kan orsaka, är korrosionsskydd ett enkelt alternativ som kan förhindra betydliga skador.

Är du intresserad av våra tjänster?

046-706 500